Welkom

Neem in kijkje in ons restaurant

Krijg een impressie van de sfeer

Over ons

Ons verhaal

Het “La Piazzetta di Lauro” restaurant opende op 26 juni 1996 haar deuren in het stadje Imperia (Italië), een klein pitoresk stadje met uitzicht op de Ligurische Zee, gelegen aan de grens met Frankrijk. De naam van ons restaurant dankt zijn naam aan de locatie, een klein plein aan de Via Sant’Antonio nr. 35.

(“piazzetta” is het verkleinwoord voor plein in het Italiaans!)

Ons menu is sinds het eerste begin bedacht voor levensgenieters, die het heerlijk vinden om samen een maaltijd te gebruiken en te delen. Onze manier hoe wij de gerechten serveren en presenteren – direct in de gietijzeren pannen of op houten snijplanken – volgt dit concept. Zo kunt u genieten van de verschillende gerechten op één tafel. In 2000 kwam een jonge Lauro bij het Piazzetta team te werken. Na meer dan een decennium nam Lauro de volgende stap en werd de trotse eigenaar van het restaurant.

Na vele jaren van positieve ervaringen en referenties van een steeds groter groeiend aantal Nederlandse gasten, welke elk jaar graag terugkwamen naar ons restaurant in Imperia, namen we het besluit. “We gaan een restaurant openen in Nederland”. En zo geschiedde. Ons tweede restaurant, gelegen in het Statenkwartier in Den Haag is een feit!

“La Piazzetta’ is een echt familie restaurant. En zal dit ook altijd blijven. De oudste zoon, Florin, is de manager van het restaurant in Den Haag.

We willen heel graag u een warm welkom heten in ons restaurant. En zien uit naar mooie tijden en ervaringen te delen met u in een vredige en plezierige atmosfeer. Genieten doen we graag. En hopelijk zien we u ook weer snel terugkomen!

-Lauro en familie!

Neem een kijkje in ons restaurant

Krijg een goede indruk van onze gerechten, onze ‘passie’

Neem contact op!

Geef ons een seintje of kom langs wanneer je maar wilt, we proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.