Bezorging

Bezorg service

Zin in heerlijk, authentiek Italiaans eten? Geen tijd om naar ons toe te komen? Of gewoon zin om lekker ontspannen thuis te genieten van onze gerechten? Daar helpen we graag bij. La Piazzetta di Lauro bezorgt het gewoon bij u thuis. Enige wat u hoeft te doen is onze menukaart te bekijken en ons te bellen. Dan maken we graag een heerlijk gerecht vers voor u klaar en bezorgen het zo snel mogelijk bij u thuis. Tot snel!

-Lauro en familie!

201218-Delivery-icon-[1] (1)

Take away wine available untill 20:00

201218-Delivery-icon-[2] (1)

Take away wine € 10 discount per bottle

201218-Delivery-icon-[3] (1)

Delivery radius up to 3KM

201218-Delivery-icon-[4] (1)

Minimum order quantity €25

201218-Delivery-icon-[5] (1)

Delivery charge €1.5

201218-Delivery-icon-[6] (1)

We prefer pin payments
cash is also possible

Catering

Het is heel begrijpelijk. U heeft geen zin of tijd om uren in de keuken te staan voor een feest. U geniet liever van het gezelschap van uw gasten! Dan kunnen wij bij La Piazzetta di Lauro daar u bij helpen. Laat ons een mooi gerecht voor uw gasten en u verzorgen. We brengen La Piazzetta di Lauro gewoon bij u thuis. Of bent u een voor u belangrijke vergadering aan het plannen? Laat ons dan de vergadering een succes helpen maken door u en uw gesprekspartners van mooi Italiaans eten te voorzien. Zo houdt u de focus op wat belangrijk is. Uw gasten of zakenrelaties. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

-Lauro en familie!

Neem contact op

Neem een kijkje in ons restaurant

Krijg een goede indruk van onze gerechten, onze ‘passie’

Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op en u bent altijd welkom om langs te komen met uw vragen of suggesties. We streven ernaar om emails binnen 24 uur te beantwoorden.